Bluetooth – föredrag kombinerat med visning av Pauliskolan

2022-06-15 kl. 15:30

Professor/TD Sven Mattisson, en av upphovsmännen till Bluetooth, berättar om tillblivelsen av en produkt som återfinns i snart sagt allas fickor världen över. Inte bara i mobiltelefoner och datorer, utan även i bilar, kylskåp och mycket annat som kommunicerar i vår vardag.

Efter föredraget finns möjlighet att delta i en rundvisning av Pauliskolan som arrangeras för tidigare elever från Tekniska Gymnasiet och andra intresserade. Möjlighet att återknyta bekantskapen med sin gamla skola och träffa gamla skolkamrater.
Till föredraget behövs ingen föranmälan, men om du vill delta i rundvandringen anmäl detta senast den 8 juni till Lennart Månsson, mansson.lomma@gmail.com.

Plats: Pauliskolan, Zablockisalen

I anslutning till arrangemanget håller Malmö Teknologförbund ett kort årsmöte (enbart medlemmar) och arrangerar därefter en eftersits kl. 18.30, då det serveras traditionell Ärtsoppa och Pannkakor med sylt och vispad grädde. Till detta glatt umgänge med andra tidigare ingenjörsstuderande!
Måltiden kostar 100 kr och även SIK-medlemmar är välkomna att delta, efter anmälan senast den 8 juni till Lennart Månsson, mansson.lomma@gmail.com.